Diumenge, 24 d'octubre de 2021 - Edició 1186
La República

La parella de Mainat va envestir reiteradament el cotxe d’un treballador del productor

Dobrowolski també va sortir del seu cotxe i es va posar davant del vehicle que acabava d’envestir per reclamar al conductor a atropellar-la

Redacció
Redacció 15/10/2020
Imatge d'arxiu de Josep Maria Mainat

Angela Dobrowolski va envestir amb el cotxe el vehicle d’un dels treballadors del seu marit, Josep Maria Mainat. Aquest és un dels molts arguments que els advocats del famós productor fan servir per assegurar que és una dona violenta i que per això no pot tenir la potestat parental dels seus dos fills, fins que acrediti que fa 6 mesos que no consumeix estupefaents i que se’n pot fer càrrec. En unes informacions que ha avançat Rac 1 aquest dijous, expliquen que els lletrats argumenten a les qüestions prèvies del procés de separació de la parella.

A l’escrit, els lletrats fan un recull cronològic dels incidents violents protagonitzats per Dobrowolski. A part de les agressions al seu marit, a un dels fillastres i a la seva pròpia germana, afirmen que el 24 d’agost, dos mesos després del presumpte intent d’assassinat, la dona de Mainat va perseguir amb el seu cotxe un dels treballadors del seu marit. Segons el relat dels fets, va envestir per darrere i de forma reiterada el vehicle d’un home, i després va baixar del seu cotxe i es va posar davant del que acabava d’envestir desafiant el seu conductor a atropellar-la.

Per tot això, Mainat sol·licita que retirin la potestat parental a la seva dona fins que es demostri que fa més de sis mesos que no consumeix drogues, i que es pot fer càrrec dels seus fills. A més, també ha demanat que marxi del seu pis a Horta i que passi una pensió alimentària per les criatures.