Dimecres, 26 de gener de 2022 - Edició 1280
La República

La mare d’una víctima de l’11M acusa un exministre del PP de titllar de “cuatro muertos de mierda” els assassinats a l’atemptat

La mare d’una víctima dels atemptats de l’11 de març de l’any 2004 a Madrid ha denunciat la censura de Twitter, a partir d’uns comentaris sobre els tràgics fets. Pilar […]

Redacció 02/04/2019
Pilar Manjón, presidenta de l'Asociación 11M Afectados por el Terrorismo

La mare d’una víctima dels atemptats de l’11 de març de l’any 2004 a Madrid ha denunciat la censura de Twitter, a partir d’uns comentaris sobre els tràgics fets. Pilar Manjón, presidenta de l’Asociación 11-M Afectados del Terrorismo, es mostra indignada perquè “portava dos anys sense escriure cap tuit i escric un fil amb veritats contra el PP i desapareix. Policia patriota? Alucino”.

El portal Spanish Revolution i diversos usuaris de Twitter s’han encarregat de difondre el contingut de les piulades que Manjón assegura com un membre de l’Estat amb vincles amb el PP ha esborrat. La representant de les víctimes del terrorisme, descriu entre altres, un enfrontament amb Francisco Álvarez Cascos, ministre del Gobierno d’Aznar.

Els atemptats de l’11-M es van produir pocs dies abans de les eleccions que van portar Zapatero a la Moncloa. Un tuit de Pilar Manjón diu que quan es va trobar pel carrer amb Álvarez Cascos, aquest va etzibar com “por esta puta y cuatro muertos de mierda perdimos las elecciones”.

En aquesta línia, també s’hauria expressat Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunitat de Madrid de l’època, quan hauria dit a Manjón que “la indemnització era millor que la loteria perquè no es paga a Hisenda”.