Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

La foto de la vergonya: Roger Montañola felicita Arrimadas amb Marta Pascal

A la instantània també hi apareix Agnès Rossinyol d’ERC i el marit de la de Ciudadanos, Xavier Cima

Redacció
Redacció 30/10/2019
Inés Arrimadas, diputada de Ciudadanos / Flickr

Roger Montañola, un jove de casa bona que després del fracàs d’Unió va crear el partit Lliures, una nova tercera via morta i enterrada, ha penjat una fotografia al seu Instagram que no ha passat desapercebuda.

El barceloní antiindependentista ha volgut felicitar Inés Arrimadas i Xavier Cima, en transcendir que seran pares, amb una publicació a les històries de la xarxa feta ahir a la tarda. Montañola i Cima havien compartit militància a Unió i diferents projectes empresarials a l’abast d’aquells coneguts com els “upper Diagonal”.

A la fotografia, que us adjuntem tot seguit, s’hi pot veure la líder del partit d’ultradreta Inés Arrimadas amb el seu marit, Cima, juntament amb el protagonista Montañola. Però el més sorprenent és comprovar que hi ha Marta Pascal, senadora per designació autonòmica pel PDeCat i excoordinadora general del partit.

També hi apareix Agnès Russiñol i Amat, qui va ser diputada d’ERC al Parlament i actual Directora general Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció.