Dissabte, 28 de novembre de 2020 - Edició 856
La República

La Castanyada i Tots Sants arriba a les xarxes en català i per tots els públics

La salut de la nostra llengua a Internet millora i s’enforteix gràcies a iniciatives com les de “Creadors.”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 23/10/2020

Creadors.“, una plataforma que aglutina creadors de contingut a les xarxes socials com YouTube, Twitch, Tiktok, Instagram o Twitter prepara un especial per a la Castanyada i Tots Sants.

I és que per fer contraposició a la invasió de Halloween, “Creadors.” tindrà la Castanyada com a fil conductor de per a oferir continguts relacionats amb Tots Sants, les històries de por, el moscatell, els panellets, els moniatos i les castanyes i en català.

Tot el contingut de la “setmana Castanyera” es podrà trobar amb l’etiqueta #SetmanaCastayera i començarà el pròxim dilluns 26 d’octubre i s’allargaran fins al diumenge 1 de novembre.

“La Setmana Castanyera” tindrà una programació ben variada YouTube, Twitch i TikTok: Gamplays, jocs de taula, històries, tallers per als més menuts, tutorials… Una bona combinació de continguts al voltant de la tardor, tancant l’octubre i donant la benvinguda al novembre. La tradició adaptada a l’actualitat que viuen la joventut i la xicalla avui en dia. Expliquen, també, que serà una setmana plena d’activitats a la xarxa per a totes les edats.

De fet, la plataforma “Creadors.” està en plena expansió i tot just fa una setmana va presentar la seva nova imatge i esperen que aquest especial de Castanyada “repeteixi l’èxit” de la que ja van dur a terme sobre “la tornada a l’escola amb contingut audiovisual educatiu i en català”.

Xarxes Socials
Twitter | https://twitter.com/creadorstv
Instagram | https://www.instagram.com/creadorstv/
Facebook | https://www.facebook.com/creadorstv

Plataformes
Youtube | https://www.youtube.com/youtuberscatalans
TikTok | https://www.tiktok.com/@creadorstv
Twitch | https://www.twitch.tv/twitchencatala

Relacionats