Dimecres, 8 de febrer de 2023 - Edició 1658
La República

La Casa Real publica un vídeo de les filles del Rei confinades i li surt el tret per la culata

La princesa Eleonor assegura que “estan confinades com milions de nens”

Gerard Sesé 24/04/2020
La princesa Eleonor i la Infanta Sofia

La Casa Real va intensificant a poc a poc la presència i la notorietat de les filles de Felipe VI de Borbón, la princesa Eleonor i la seva germana la infanta Sofía.

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, la Zarzuela va penjar un vídeo a les xarxes socials on es podien veure les dues filles del Rei d’Espanya llegint un missatge als seus súbdits. La qualitat del so i de la imatge, a més, contrasta amb el luxós palau on les nenes passen el confinament. Justament, aquest va ser el principal motiu de burles a les xarxes, ja que l’hereva del tron espanyol assegura al vídeo que ella i la seva germana estan passant el confinament “com milions d’infants espanyols”.

Un fet totalment fals perquè pocs són els nens i nenes de l’Estat que gaudeixen d’un palau amb totes les necessitats cobertes i extensos terrenys de jardí per a passar el confinament.

Per acabar de reblar el clau, també van penjar un altre vídeo de les dues nenes llegint un fragment del Quijote assegudes a un sofà, molta més teca per als internautes per fer tota mena de burles.