Dimarts, 5 de juliol de 2022 - Edició 1440
La República

Juan Carlos I passa de tot i podria tornar a Espanya per anar a veure una regata

Segons El Mundo, el rei emèrit confia que amb les irrisòries “regularitzacions” que ha fet a Hisenda s’haurien de resoldre els problemes judicials

Redacció 01/03/2021

El rei emèrit tindria sobre la taula l’opció de tornar a Espanya dissabte que ve per assistir a una regat a Sanxenxo a Galícia. Aquesta notícia d’El Mundo que confirmaria que Juan Carlos I passa de tot fins i tot després de sortir a la llum els seus escàndols, assegura que l’emèrit estaria sondejant un retorn temporal el 13 de març que implicaria desplaçar-se primer a Porto i anar en cotxe fins a Sanxenxo per assistir a la regata Intercluberiade pontevedra i després anar fins a Madrid.

Amb tot, es tractaria d’un viatge temporal sense intenció de quedar-se de manera permanent per no complicar les coses al rei Felipe VI. A més, segons El Mundo, Juan Carlos I confiaria que amb les regularitzacions amb Hisenda que ha fet fins ara, els seus problemes amb la justícia s’haurien de resoldre. Ara, el seu pla seria traslladar la residència fiscal fora d’Espanya, on els seus ingressos quedarien fora del radar d’Hisenda, però per poder fer-ho ha de passar 183 dies l’any fora d’Espanya, cosa que el 2020 no va fer.