Dissabte, 6 de març de 2021 - Edició 954
La República

[Imatge] Així es fotografien els alumnes de 4t d’ESO d’un centre de Barcelona a l’orla de comiat

El comiat dels estudiants de la Immaculada Vedruna de Barcelona ja forma part de la “nova normalitat”

Gerard Sesé
Gerard Sesé 19/06/2020
Escola Immaculada Vedruna de Barcelona

La nova normalitat ja és aquí. La pandèmia a causa del coronavirus de la Covid-19 està a les acaballes (o això sembla) però molts dels hàbits de la ciutadania ja han canviat. La nova manera de fer i entendre les relacions socials és el que s’ha anomenat “la nova normalitat” que perdurarà, diuen els experts, fins que no es trobi una vacuna definitiva i aquesta sigui accessible a escala massiva.

L’orla de comiat dels alumnes de quart d’ESO de l’escola Immaculada Vedruna n’és un exemple. Els estudiants que han acabat la seva etapa a l’institut no han pogut fer la típica festa de comiat, tal com expliquen des de l’escola a La República i tan sols s’ha fet una entrega “simbòlica” d’una divertida orla en grups de 15.

La típica estampa de record on hi apareixen els alumnes que han acabat el curs i els seus professors enguany ha estat diferent: tots surten amb la mascareta posada. Segons expliquen, quan es pugui fer bé la festa, se’n farà una convencional però, ara per ara, és l’orla que els alumnes s’han endut a casa com a record.

Així és, doncs, la nova normalitat: