Dissabte, 1 abril 2023

Font Vella presumeix d’espanyolitat davant els unionistes per minvar les crítiques per un tap groc

Vergonyant: responen desenes de tuits recordant que també embotellen a Guadalajara i que tenen taps d'altres colors

|

Segueix-nos a

Una unionista hiperventilada (d’aquestes que els falta dos dits de front) que al seu perfil de Twitter es descriu a si mateixa com “Madrileña, española, europea y ciudadana del mundo y por supuesto………del Atlético de Madrid 🇪🇸” ha fet una publcació on afirma que deixarà de comprar aigua Font Vella perquè el tap de l’ampolla (sovint blau) és groc:

   

El més sorprenent de tot plegat ha estat com, ràpidament, els responsables dels perfils de Font Vella han respost a tota velocitat per a presumir d’espanyolitat. De fet, s’han hagut d’explicar molt i han hagut d’oferir moltes raons per a demostrar que de catalans en tenen ben poc. Primer de tot, el perfil oficial de l’aigua catalana responia:

Però després, de vergonya aliena, el perfil de Font Vella que embotella aigua saboritzada, Font Vella Levite, s’ha passat tota la tarda responent pràcticament un per un els unionistes hiperventilats. En totes les respostes intentava justificar la seva espanyolitat davant l’èxit entre unionistes del tuit de la madrilenya i desvincular-se per complet del groc republicà.

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK