Diumenge, 5 de desembre de 2021 - Edició 1228
La República

Espanya podria fer reduir l’horari de l’oci nocturn i la restauració per les males dades pandèmiques

La comissió de Salut Pública estudiarà la nova reformulació dels horaris, però no es pronuncien sobre l’ús del passaport covid.

Redacció
Redacció 23/11/2021

La pandèmia no s’ha acabat, i després de l’obertura de l’oci nocturn i de la recuperació de la normalitat als bars i als restaurants, La Vanguardia avança que tornarien a ser les víctimes de la pujada de casos en la nova onada després que la Comissió de Salut Pública d’Espanya vulgui estudiar aquest dimarts si redueix els horaris de la restauració i de l’oci nocturn. Això es traduiria en un tancament de bars i restaurants a les 11 de la nit, i de les discoteques a la 1 de la matinada, un gran pas enrere per dos dels sectors que més han patit durant la pandèmia. El document al qual ha tingut accés La Vanguardia, canviaria els mínims per considerar Espanya en “risc mitjà”, fet que faria plantejar aquestes noves mesures dràstiques.

Però malgrat tot, la informació d’aquesta reunió no planteja el passaport covid com a solució, per tant només queda esperar si aquesta proposta que també afectaria Catalunya.