Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Es repren la circulació de trens per una via després de l’accident a Vila-seca, que deixa 5 ferits greus

|

- Publicitat -

La circulació ferroviària entre Tarragona-Cambril/Reus s’ha restablert per una via en l’inici del servei aquest dilluns, segons ha informat Renfe. D’aquesta manera, es recupera el servei a les línies R15 (Barcelona-Reus/Móra) i R16 (Barcelona-Tortosa). L’altra via romandrà inoperativa mentre els tècnics treballen per retirar el regional que va resultar embestit per una locomotora de mercaderies. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre 29 persones, 22 de les quals van requerir trasllat a un centre sanitari. D’aquestes, cinc van resultar ferides greus i van ser traslladades als hospitals de Santa Tecla i Joan XXIII, i 17 lleus, que van anar a Cambrils, Salou i Vila-seca.

Publicitat

El sinistre es va produir cap a les 21.54 hores, quan una locomotora i un tren regional que feia el trajecte Barcelona-Tortosa van xocar frontalment a la sortida de Vila-seca, per causes que s’estan investigant. Els Bombers van activar 12 dotacions i van coordinar el triatge dels ferits i l’evacuació del tren.

Els bombers van revisar els vagons de passatgers i van descartar que hi hagués cap altra persona a l’interior. També van revisar la locomotora de mercaderies ja que alertaven que fumejava després de la col·lisió però es va descartar qualsevol incendi.

Aquest dilluns al matí s’ha reprès el servei però els primers trens podien patir modificacions en el servei per la rotació de material i personal que es va veure afectat diumenge a la nit. Durant el temps que el servei ha estat interromput, Renfe ha ofert un servei alternatiu per carretera des de Tarragona fins a Móra i Tortosa, respectivament.

La companyia ha obert una investigació per determinar les causes exactes que van provocar l’accident.

Et pot interessar  Mor la dona atropellada per un autobús a la Rambla de Barcelona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió