Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

Enxampen Angela Dobrowolski anant en patinet l’endemà d’ajornar la visita al jutge per mal al peu

Ha sortit de casa a comprar el pa amb una perruca i els periodistes l’han fotografiat

Avatar
Agències 16/10/2020
Enxampen Angela Dobrowolski anant en patinet l'endemà d'ajornar la visita al jutge per mal al peu | EP

Fa tan sols 24 hores es feien públiques unes imatges on Ángela Dobrowolski acudia, amb una coixra evident, a un centre hospitalari per aconseguir un justificant mèdic que ajornés la seva esperada visita a la Ciutat de la Justícia, on s’enfronta a un judici per intent d’assassinat del seu marit Josep Maria Mainat. La rusa, que no deixa de protagonitzar surrealistes imatges, apareixia amb una perruca rossa pujada a cavallet d’un home per demostrar que no podia ni caminar i que, per tant, no podia prestar declaració al jutjat.

Doncs bé, Dobrowolski s’ha recuperat miraculosament i ha estat enxampada pels reporters arribant al seu domicili en un patinet elèctric, hores després de suposadament no poder ni caminar. Ni rastre de la coixera ni de problemes de salut, que ha sortit a comprar el pa sabent que hi ha nombrosos mitjans de comunicació esperant a les portes de la casa de el fundador de La Trinca i de la productora Gestmusic.

Impassible, i amb una perruca de color castany, Dobrowolski ha evitat parlar de com es troba ni de com afronta el seu judici amb Mainat, que podria acabar amb ella a la presó. Aliena a tot, la russa no confirma quan abandonarà la casa ni si el que li preocupa realment és la custòdia dels seus dos fills.