Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

Els vigilants de seguretat de l’Aeroport de Barcelona mantenen la vaga indefinida

Aena recomana als viatgers dirigir-se amb antelació als controls de seguretat de l’Aeroport del Prat

Agències 08/08/2019
Els treballadors de seguretat votant sobre la vaga de demà

Els treballadors de Trablisa, empresa encarregada dels filtres de seguretat a l’Aeroport de Barcelona, ​​han decidit aquest dijous mantenir la vaga indefinida i de 24 hores convocada a partir de les 00 hores d’aquest divendres, ha informat l’assessor del comitè de vaga, Joan Carles Giménez.

Els vigilants de seguretat del Prat han votat per àmplia majoria rebutjar la proposta que l’empresa va plantejar en la mediació de dimecres en considerar que no satisfeia les seves demandes de millores salarials i laborals, com el més d’un euro per hora treballada per compensar la sobrecàrrega de treball.

La votació ha començat a les 10 hores i s’ha estès durant la jornada d’aquest dijous fins a les 18.30 hores, i han participat uns 177 treballadors d’una plantilla d’unes 500 persones.

Aena recomana als viatgers dirigir-se amb antelació als controls de seguretat de l’Aeroport del Prat i també demana als usuaris que consultin a les aerolínies l’antelació amb què obren els taulells de facturació per evitar cues innecessàries.