Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Els taxistes continuen ocupant la Gran Via en el segon dia de vaga indefinida

En el segon dia de vaga indefinida, els taxistes han seguit ocupant aquest dissabte la Gran Via per protestar contra la regulació dels vehicles VTC que planteja el Govern. Després […]

Avatar
Agències 19/01/2019

En el segon dia de vaga indefinida, els taxistes han seguit ocupant aquest dissabte la Gran Via per protestar contra la regulació dels vehicles VTC que planteja el Govern. Després dels aldarulls que es van viure ahir al vespre que van finalitzar amb set detinguts, la tranquil·litat ha estat la nota predominant durant tot el matí quan, de forma esglaonada, han anat arribant més vehicles que s’han sumat als que han passat la nit tallant la via. En una assemblea prevista per dos quarts d’una a la confluència del Passeig de Gràcia amb Casp, els taxistes decidiran si segueixen ocupant o no la Gran Via i les següents accions de protesta a dur a terme.

Alberto ‘Tito’ Álvarez assegura que, a l’espera que es ratifiqui en assemblea, la voluntat majoritària passa per abandonar la Gran Via i concentrar-se a les immediacions del Parlament. També es debatrà si a partir de dilluns els taxistes organitzen accions de protesta a les portes del Departament d’Economia.