Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Els “anticuerpos españoles” no curen el coronavirus a Ortega Smith, que torna a estar ingressat a urgències

El líder del partit d’ultradreta havia fet un vídeo assegurant que els seus anticossos espanyols “derrotarien los virus chinos”

Redacció 12/05/2020
Ortega Smith ho deixat clar. Si poden, faran president Salvador Illa.

Ortega Smith ha recaigut a la Covid-19 i ha estat ingressat. De res han servit, doncs, els “anticuerpos españoles” que va dir que derrotarien “los virus chinos”. Un tuit que va fer a l’inici de la pandèmia i que finalitzava amb una icona d’una estanquera.

El patriotisme caspós no li ha servit a l’ultradretà que ha tingut complicacions arran de la infecció del nou coronavirus.

I és que el portaveu de Vox a l’Ajuntament de Madrid i secretari general de la formació, va ser ingressat dissabte d’urgències en un hospital per “diversos trombes a la cama i en els pulmons com un dels greus efectes que pot provocar el coronavirus”.

Ortega Smith ho ha explicat a Twitter, on ha pujat una fotografia seva al llit de l’hospital, on apareix amb una màscara amb la bandera d’Espanya. Ho ha fet amb un missatge “davant els rumors, publicacions contradictòries i els desitjos d’informació de tanta bona gent” que s’ha interessat per la seva salut.

Va ser dissabte quan va ser ingressat d’urgència davant la inflor que se li havia produït al bessó esquerre. “Després l’analítica i els estudis corresponents m’han detectat diversos trombes a la cama i en els pulmons com un dels greus efectes que pot provocar el coronavirus que vaig tenir”, ha detallat.

El portaveu de Vox a l’Ajuntament segueix treballant. De fet avui ha remès a l’alcalde, José Luis Martínez-Almeida, una bateria de 60 mesures per afrontar les conseqüències del coronavirus a la ciutat, a més d’un parell d’àudios destinats a la premsa. L’edil assegura sentir-se “amb ànim però sota l’observança mèdica”.

Tuit borrado de Ortega Smith