Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

El gest inclusiu de Coldplay: Els concerts a Barcelona inclouran intèrprets de llengua de signes catalana

Música accessible: També es proporcionaran motxilles vibratòries a les persones sordes perquè visquin una experiència "completa" en els quatre concerts a la capital catalana

|

- Publicitat -

L’exitós grup de música Coldplay ha adaptat els concerts de la setmana que ve a l’Estadi Olímpic de Barcelona per fer-los més inclusius. Per tal d’apropar-se a les persones sordes, la banda britànica ha contractat intèrprets de llengua de signes catalana i espanyola. De fet, també es proporcionaran armilles vibratòries a les persones que no hi senten perquè visquin una experiència “més completa”. Es tracta dels únics concerts a l’Estat de la gira ‘Music of the spheres’.

Publicitat

En un comunicat, l’Associació Sociocultural Encantades ha explicat que s’encarregarà de fer accessibles els quatre concerts del 24, 25, 27 i 28 de maig. La traducció la faran quatre intèrprets, Eva García Cordorniu, Òscar Argemí, Anna Armadà Aguirre i Aitor Pérez Rello. Serà la primera vegada que l’entitat realitzarà simultàniament una interpretació bilingüe amb dues llengües de signes.

Segons han explicat en un comunicat, el cantant Chris Martin conjuntament amb la seva parella Dakota Johnson han ideat aquesta iniciàtica per tenir en compte al públic amb problemes d’audició. El mateix Martin pateix un problema auditiu des de fa anys.

Et pot interessar  L'absència del català en el primer concert de Coldplay deixa un gust agredolç 
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió