Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024
Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024

El desesperant crit de socors d’una noia davant la greu situació del seu germà i la negligència de l’Hospital de Mataró

|

- Publicitat -

Les xarxes socials, toxicitats a banda, també són un gran altaveu per denunciar situacions injustes que moltes vegades es fan virals i es pot arribar a una solució. És el cas de la Cristina, una noia que ha fet viral un fil a Twitter on denuncia la negligència de l’Hospital de Mataró davant la greu situació del seu germà, diagnosticat amb TLP, depressió major i TUS, i que segons la seva germana ja acumula molts intents de suïcidi. “Ha ingerit pastilles, mata-rates, ha intentat tallar-se les venes i molts altres mètodes”, explica la Cristina, que també explica que a finals de febrer el seu germà va entrar en coma.

Però la situació més injusta denunciada és la del tracte que ha rebut el cas del seu germà per part dels professionals sanitaris. La Cristina assegura que se li ha negat assistència psicològica a la Comunitat Terapèutica d’Arenys de Munt, i actualment es troba a l’Hospital de Mataró, des d’on el pacient ha trucat a la seva família diverses vegades reiterant la seva voluntat de suïcidar-se. Un fet que segons l’afectada, els professionals estan passant per alt, ja que aquests l’insisteixen en el fet que donar-li l’alta. “Li volen donar l’alta a una persona que només vol sortir per llevar-se la vida”, assegura, mencionant també els mals tractes dels Mossos d’Esquadra els cops que han hagut d’actuar per parar els peus al seu germà.

Publicitat

Amb tot, la Cristina fa un crit desesperat a la xarxa, dient que “aquesta vegada només demanem ajuda perquè el meu germà tingui un tractament adequat”.

Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut