Diumenge, 25 d'octubre de 2020 - Edició 822
La República

Dol a món 2.0 independentista: Mor Jordi Martínez, creador de #FemXarxa

Molt estimat a Twitter, es faran 5 minuts sense piular demà a les 11 del matí coincidint amb el seu enterrament

Gerard Sesé
Gerard Sesé 19/09/2019
El creador de #FemXarxa, Jordi Martínez

El jove Jordi Martínez havia aconseguit des de l’anonimat unir perfils molt diversos del món sobiranista sota un perfil @laxarxaxanante1 i el hastag #FemXarxa. Una iniciativa que havia triomfat al món 2.0 independentista. Com expliquen els seus amics i coneguts, “havia aconseguit formar una família” i promocionava desinteressadament amb els seus perfils a Twitter negocis i iniciatives d’altra gent. Fins i tot, va ajudar a trobar pis a una mare soltera amb fills i a trobar feina a persones a l’atur, segons expliquen els seus amics a La República.

En Jordi havia aconseguit crear un moviment independentista que ell mateix definia “on s’ajuda a seguir a persones i a ajudar a promocionar a les mateixes” sense fer cas a les diferències ideològiques. Els seus tuits pretenien enllaçar diferents perfils independentistes perquè es coneguessin i treballessin plegats i tothom es seguís entre sí.

I ara la xarxa plora que el jove de Barcelona ha mort de leucèmia. Malgrat la malaltia, tothom destaca la seva energia i bon humor. En Jordi, de fet, ja havia superat un altre càncer, en aquest cas de testicle, i patia una afecció a l’espatlla. Des del juliol, la seva activitat a la xarxa va anar disminuint, ja que va ser ingressat. Tot i els esforços, ahir a la tarda la leucèmia va poder amb ell.

5 minuts de silenci a Twitter

A les 16h d’aquest dijous al Tanatori de la Ronda de Dalt serà la seva vetlla i serà enterrat demà al matí a les 11h. Just serà quan es pretén fer 5 minuts de silenci a Twitter en el seu record i estima. De moment, centenars de piulades de condol i comiat han inundat la xarxa.

Relacionats