Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

Crónica Global s’ofèn després que Terribas digui que “intoxiquen”

El pamflet unionista digital assegura que les paraules de la periodista catalan son “una falta de respecte clara i meridiana”

Redacció 14/02/2020
Redacció del Crónica Global

Crònica Global s’ha fet l’ofesa avui i ha carregat contra Mònica Terribas i el conseller Jordi Puigneró. El motiu ha estat que al final de l’entrevista que la periodista catalana ha fet al polític de JxCat, han parlat del pamflet digital fet des de Barcelona però al servei de les clavegueres de l’Estat.

El diari ultranacionalista espanyol, una sucursal de El Español de Pedro J. Ramírez (està tot dit) s’ha sentit ofès perquè Terribas li ha comentat a Puigneró una de les seves notícies que assegurava que Huawei negocia un acte propi després de la cancel·lació del MWC 2020. Puigneró s’ha limitat a dir que “no ho sabia” tot i que no ha pogut aguantar deixar entendre l’estil de Crónica Global: “Si vostè m’ho diu. Crònica Global … “. Terribas ha recollit el guant i li ha acabat la frase: “Crònica Global publica moltes coses cada dia, algunes es compleixen i altres són senzillament intoxicacions”. Després, per a suavitxar-ho, ha dit que molts altres mitjans ho fan.

El calbot de la presentadora de El Matí de Catalunya Ràdio a Crónica Global ha fet que el diari ultra nacionalista espanyol li dediqués tot un article on assegura que “la falta de respeto ha sido clara y meridiana”. La rabieta del digital expert en difamar contra l’independentisme acaba desvariejant i compara les declaracions de Terribas amb Vox i Bolsonaro.