Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Cop del TSJC al taxi: suspèn cautelarment l’entrada en vigor dels 60 minuts de precontractació dels VTC

El principal sindicat de taxis demana “calma i cap fred”

Redacció
Redacció 10/07/2019

La sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat parcialment les mesures cautelars sol·licitades per la mercantil Luxury contra el reglament aprovat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per establir les condicions d’explotació de les autoritzacions dels Vehicles de Transport amb Conductor (VTC). El tribunal suspèn cautelarment alguns articles del reglament, entre els quals l’11, que estableix una antelació mínima de 60 minuts en la contractació o reserva d’aquest servei i la seva prestació, i que estava previst que entrés en vigor el 15 de juliol. A més, també ha paralitzat que els titulars de les autoritzacions hauran d’inscriure’s en un registre de vehicles com a requisit per a desenvolupar l’activitat.

El principal sindicat de taxis demana “calma i cap fred”

Des ELITE TAXI BCN demanen “calma al sector” i uns dies “per analitzar la situació actual” ja que expliquen que “hi ha moltes més mesures que no han suspès”.

La mesura és cautelar i avisen que els seus advocats “estan treballant pel recurs immediat” perquè el termini s’acaba el proper dijous al matí. En el comunicat acaben demanan al sector “tranquil·litat i cap fred”.