Dijous, 9 de febrer de 2023 - Edició 1659
La República

CCOO xifra en un 100% el seguiment en la vaga a la petroquímica de Tarragona

El sindicat assegura que a primera hora l’aturada ja es pot considerar “històrica”

Agències 19/02/2020
Pla mitjà d'un piquet informatiu al polígon nord tallant el trànsit a la T-750, durant la vaga al sector petroquímic de Tarragona. Foto del 19 de febrer del 2020

CCOO ha assegurat que el seguiment en la vaga convocada a la petroquímica de Tarragona per aquest dimecres és del 100%. En un comunicat, el sindicat ha assegurat que a les set del matí “la vaga ja es pot considerar històrica” i ha destacat que no s’han produït incidències destacables i que els serveis mínims han entrat a treballar amb normalitat. Aquesta és la primera vaga general de la història de la petroquímica i se celebra sota el lema ‘Per una petroquímica forta, més seguretat i menys precarietat!”. L’aturada, convocada per CCOO i UGT, arriba després de l’explosió a l’empresa Iqoxe, el passat 14 de gener, que va deixar tres víctimes mortals. La vaga ha començat a dos quarts de cinc de la matinada i durarà 24 hores.

El secretari general de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, i el secretari del mateix sindicat d’Indústria estatal, Agustín Martín, participen des de primera hora en diversos piquets informatius, juntament amb altres companys.