Dimarts, 1 de desembre de 2020 - Edició 859
La República

Caçat un grup unionista que vol empadronar espanyols a Girona per inflar el vot de PP i Cs

El nacionalisme espanyol té clar que les urnes evidencien que no té majoria a Catalunya. És per això que l’unionisme té com a denominador comú la manca de valors democràtics. […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 31/10/2018

El nacionalisme espanyol té clar que les urnes evidencien que no té majoria a Catalunya. És per això que l’unionisme té com a denominador comú la manca de valors democràtics. El cas que us expliquem és extrem.

Un usuari de Twitter ha penjat unes captures de pantalla d’un grup de Facebook anomenat “No estamos solos – No estem sols” i decorat amb un parell d’estanqueres on si pot veure una maquiavèl·lica proposta: volen empadronar espanyols a Catalunya perquè votin a Ciudadanos. A més, demanen fer-ho en silenci.

La petició té resposta de seguida amb gent entusiasta: “Ho fem o esperem que sigui massa tard?”. El mateix usuari afirma “jo podria parlar-ho amb Ciudadanos de Girona, conec als diputats i a qui remena les cireres”. Un altre diu que “s’han de fer llistes” i preparar els documents i “localitzar els habitatges” i demana molta discreció. Un altre proposa llogar una masia entre tots per empadronar-hi gent”. Una altra assegura que s’han de buscar votants del PP i Cs que “cedeixen casa seva”.

Relacionats