Dijous, 22 d'abril de 2021 - Edició 1001
La República

Brutal explosió d’un edifici a un carrer de Madrid

L’incident ha estat al carrer Toledo, i s’ha sentit per tot el barri

Àlex Huguet
Àlex Huguet 20/01/2021

Minuts abans de les tres de la tarda s’ha produït una forta explosió al carrer Toledo de Madrid, a l’altura de la residència de gent gran La Paloma, han informat testimonis presencials. L’edifici és una construcció de formigó i maó, i té quatre plantes amb les golfes.

La Policia Nacional ha demanat a les 15.20 hores als veïns que es retirin de la zona perquè es poden produir més explosions. També demanen identificar si ningú treballa a la zona, com també vídeos per veure com s’ha produït l’explosió.

A causa de l’explosió hi ha un edifici que crema, diversos vehicles afectats i la Policia Municipal i Nacional està evacuant els ancians.

Així mateix, les fonts presencials asseguren que les tres últimes plantes de l’edifici on s’ha produït l’explosió han quedat destrossades. L’immoble, situat en el número 98 del carrer Toledo, es troba darrere l’església de La Paloma, on també hi ha una escola.

Els bombers ja s’hi han desplaçat i han tallat el carrer, com també diverses ambulàncies. La zona està plena de runa i l’explosió ha trencat els vidres de l’Hotel Ganivet. Els bombers han desplegat unes grues per acostar-se a l’edifici i veure la situació.

(Hi haurà ampliació)