Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Boadella justifica l’assetjament sexual: “Les mans d’un mascle no són per estar-se quietes”

Sobre els tocaments de Juan Carlos I: “Un rei pot seduir moltes dones boniques i intel·ligents, ja és mala sort anar a parar a Rahola

Redacció 06/09/2019

Ja fa temps que el personatge s’ha menjat la persona. Però fins ara, semblava ser només una teatralització contra l’independentisme. Però els pensaments de la dreta més recalcitrant i casposa han acabat d’abduir Albert Boadella, qui s’autoanomena president de Tabàrnia.

En un parell de tuits desafortunats, l’actor i director defensa el tenor Plácido Domingo que ha estat acusat recentment d’haver comès agressions sexuals a companyes durant la seva carrera artística.

Primer, Boadella retreu que la denúncia s’hagi fet 20 anys després de produir-se i, després, afegeix, textualment: “Las manos de un macho no están para estar quietas precisamente. De lo contrario los humanos no existiríamos como especie”.

Però també hi ha moments per a criticar Pilar Rahola, que al programa de TV3 d’aquest diumenge ‘El divan’ torna a explicar com el rei Juan Carlos I la va magrejar durant una trobada.

Boadella exclama: “Si uno es el Rey tiene muchas posibilidades de seducir a millones de españolas inteligentes, bellas e interesantes. También es mala suerte ir a parar a Pilar Rahola.”