Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

S’inaugura una placa per les víctimes dels atemptats de La Rambla

Aquest matí s’ha inaugurat a La Rambla de Barcelona una placa en homenatge a les víctimes de l’atemptat jihadista del 17-A de 2017. Tal com informa Betevé, durant la cerimònia […]

Redacció
Redacció 04/03/2019
Twitter

Aquest matí s’ha inaugurat a La Rambla de Barcelona una placa en homenatge a les víctimes de l’atemptat jihadista del 17-A de 2017. Tal com informa Betevé, durant la cerimònia s’ha escoltat el testimoni de Matie Martínez, germana d’un nen que va morir en l’atemptat. La descoberta de la placa ha comptat amb la presència d’Ada Colau, alcaldessa de Barcelona. Teresa Cunillera, delegada del Govern de l’Estat a Catalunya, Elsa Artradi, consellera de Presidència, Miquel Buch, conseller d’Interior, Marko Daniel, director de la Fundació Miró i l’artista Frederic Amat.

La placa en si mateixa està formada per una frase d’homenatge i solidaritat a les víctimes i el logotip policromat dissenyat per Frederic Amat. Una obra dissenyada l’endemà dels atemptats i que juga amb la ela de Barcelona, per convertir-la en un llaç negre de dol. El memorial està situat al costat del mosaic de Miró a La Rambla.

Relacionats