Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Sánchez s’oblida de Catalunya

En la clausura de les Jornades del Cercle d’Economia a Sitges, el president del Gobierno s’ha limitat a anunciar un nou Estatut dels Treballadors

Aleix Ramirez Morlans 01/06/2019
Pedro Sánchez, president del Gobierno / Cercle d'Economia

Pedro Sánchez ha clausurat les Jornades del Cercle d’Economia a Sitges amb un discurs estrictament econòmic. A diferència d’altres ponents que han passat per la reunió empresarial, Pablo Iglesias i Quim Torra entre altres, el president del Gobierno ha erigit Espanya com un dels actors decisius en el futur de la Unió Europea.

El líder socialista no ha avançat res pel que fa a la seva investidura i s’ha limitat a presentar una proposta d’un nou Estatut dels Treballadors “que ens permeti anticipar-nos als reptes de futur”. En aquest sentit, Sánchez ha situat l’economia digital “com un dels àmbits on ens hem de desenvolupar amb major grau”.

Si volen una Europa que ens protegeixi, hem de protegir la idea d’Europa”, ha subratllat Sánchez, que també ha remarcat la necessitat de “fer un pas endavant” i ha fet una aposta per convertir l’Estat en “un viver del talent” i en aconseguir “una millora de la productivitat”.