Dijous, 3 de desembre de 2020 - Edició 861
La República

Sala-i-Martín apunta a una “misteriosa desaparició” de títols de Rivera al llarg dels anys

L’economista Xavier Sala-i-Martín ha fet notar a les xarxes socials que el líder de ‘Ciudadanos’ Albert Rivera ha anat perdent títols acadèmics al llarg dels anys. S’ha referit a la […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 13/09/2018
El líder de Ciudadanos, Albert Rivera / ACN

L’economista Xavier Sala-i-Martín ha fet notar a les xarxes socials que el líder de ‘Ciudadanos’ Albert Rivera ha anat perdent títols acadèmics al llarg dels anys. S’ha referit a la “misteriosa desaparició” dels seus títols enllaçant un tuit des d’on es pot accedir a un currículum que el Cercle d’Economia va penjar de Rivera el 2015 en que s’assegurava que tenia dos màsters (un en Màrqueting Polític per la Universitat George Washington i un en Dret a ESADE), un doctorat en Dret Constitucional per la Universitat de Barcelona i una llicenciatura en Dret també a ESADE.

El 2016, en canvi, el diari ‘La Razón’ feia una biografia d’Albert Rivera en què el doctorat ja no hi apareixia i el màster a la universitat dels Estats Units s’havia convertit en un curs. Actualment, segons la web del Congreso, només compta amb la llicenciatura en Dret a ESADE.

Relacionats