Dimarts, 31 de gener de 2023 - Edició 1650
La República

Rull: “És més fàcil que un camell passi pel forat d’una agulla a trobar justícia al TS”

Els presos polítics no obtindran el tercer grau malgrat el vistiplau del jutge fins que el TS ho valori

Gerard Sesé 21/08/2020
El pres polític Josep Rull arribant a treballar després de sortir de Lledoners en aplicació de l'article 100.2

La defensa de Jordi Sánchez, Josep Rull i Jordi Turull ha presentat un recurs contra la interlocutòria on la jutge de vigilància penitenciària número 5 avala el tercer grau però els manté a la presó a l’espera de la decisió del Tribunal Suprem. A diferència de Dolors Bassa i Carme Forcadell, que el jutge sí que va atorgar el tercer grau sense esperar el TS, els presos de Lledoners, malgrat complir tots els requisits per a gaudir-ne, tornaran a passar el cap de setmana a la presó.

Fa uns minuts, el represaliat Josep Rull, feina una predicció de futur previsible al seu Twitter: “Les opcions que Marchena ratifiqui el nostre tercer grau són nul·les”. Després, l’acompanyava de la següent reflexió: “És més fàcil que un camell passi pel forat d’una agulla a trobar una espurna de justícia en el Tribunal Suprem espanyol quan ets independentista”.

Clar i català, com el conseller legítim ens té acostumats quan fa declaracions públiques. El terrassenc acaba recordant: “Mentrestant, continuem empresonats per haver posat urnes”.