Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Rufián: “Vénen temps on dir la veritat costarà més que mai”

Gabriel Rufián ha reivindicat que tant el 28 d’abril com el 26 de maig “tenim una cita amb la història”. En un acte de campanya a Sitges, el número dos […]

Aleix Ramirez Morlans 18/04/2019
Rufián, junt amb una imatge d'Oriol Junqueras / ERC

Gabriel Rufián ha reivindicat que tant el 28 d’abril com el 26 de maig “tenim una cita amb la història”. En un acte de campanya a Sitges, el número dos de la candidatura d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats ha alertat que “ens enfrontem als mateixos que ens van robar un país fa 80 anys”.

A mitjà i llarg termini, Rufián ha destacat que “vénen on dir la veritat costarà més que mai” i a la vegada ha confessat que desconeix si en la pròxima legislatura “tindrem Pedro Sánchez cantant la internacional o bé un Sánchez vetant la compareixença de Rajoy en una comissió d’investigació”.

Per la seva banda, Diana Riba ha destacat que els comicis “van de dignitat i construir un projecte de país digne, on tothom pugui exercir els seus drets fonamentals”. La número dos de la candidatura republicana al Parlament Europeu i parella de Raül Romeva ha advertit que “ERC entrarà a les institucions per dir com no han pogut, no poden i no podran”.