Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Rufián promet, acompanyat d’Elena, més seguretat per a Santa Coloma

|

- Publicitat -

El candidat d’ERC a Santa Coloma de Gramenet i portaveu del partit al Congrés, Gabriel Rufián , va prometre  que assumirà ell mateix “les funcions pròpies de seguretat de la ciutat” en cas d’aconseguir l’alcaldia de la ciutat. Ahir diumenge va dir-ho durant un míting en el qual va comparèixer acompanyat del conseller d’ Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena. Entre els altres compromisos electorals de Rufián hi ha els d’incorporar 40 nous agents a la plantilla de la policia local i invertir en il·luminació i càmeres de  vigilància.

Publicitat

Elena ha afirmat durant la seva intervenció que la seguretat “és un valor de la gent d’esquerres, perquè és un servei públic que s’ha d’alimentar i dotar” i que parlar de seguretat “no és donar-se cops al pit i fer-se el valent”, sinó que és “comprometre’s, fer política i posar recursos al servei de tenir més policia local i Mossos d’Esquadra”.

Rufián ha ironitzat sobre les possibles reaccions a la presència del conseller Elena, tenint en compte que tant Junts com el PSC van criticar durament un acte similar amb el Conseller Campuzano: “Potser després d’aquest segon anunci hi torna a haver molt de soroll, molts articles, moltes piulades que qualifiquen de mil maneres diferents l’anunci que estem fent avui aquí. Un missatge per a tots ells: gràcies per la publicitat”.

 

 

Et pot interessar  VÍDEO | "Parlaré en català perquè puc, gràcies a l'escola catalana", les primeres paraules en català de Rufián permeses al Congrés
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió