Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

Rufián fa públiques les amenaces de mort a la seva família: “De la carcel se sale, del cementerio no”

Més amenaces greus contra els polítics independentistes que cauran en sac buit. El diputat d’ERC al Congreso, Gabriel Rufián, ha fet públiques -via Twitter- amenaces de mort cap a ell i […]

Marina Bou Cabero
Marina Bou Cabero 30/08/2018
Gabriel Rufián arriba al Congrés espanyol/ Javier Barbancho

Més amenaces greus contra els polítics independentistes que cauran en sac buit. El diputat d’ERC al Congreso, Gabriel Rufián, ha fet públiques -via Twitter- amenaces de mort cap a ell i la seva família; inclòs el seu fill petit a qui han titllat de “hijo de puta”.

En una carta escrita a ordinador i repleta d’errors ortogràfics, l’amenacen dient que té “toda la libertad de hacer lo que me venga en gana con tus semejantes” i l’adverteixen que “de la carcel se sale, del cementerio no”. “Tiempo al tiempo, ya verás como en esta vida todo se cumple”, diu la missiva.

Amenaces especialment greus contra el líder independentista i la seva família que segur no recollirà cap mitjà de comunicació espanyol o no condemnarà cap dirigent polític unionista. Potser perquè ja és sobradament conscient de la doble vara de mesurar que existeix en aquests casos, Rufián ha decidit prendre-s’ho amb humor rient-se del dibuix que apareix a la carta i que pretenia ser una bala però acaba assemblant-se a una altra cosa.