Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Rosalía Vila: la catalana amb més nominacions als Latin Grammys de la història

L’Acadèmia Llatina de les Arts i les Cièncias de la Gravació dels EUA ha nominat la cantant de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) Rosalía a cinc premis dels Latin Grammys, […]

Joan Vila i Boix 21/09/2018
L'actuació de Rosalía al Sónar 2018 / ACN

L’Acadèmia Llatina de les Arts i les Cièncias de la Gravació dels EUA ha nominat la cantant de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) Rosalía a cinc premis dels Latin Grammys, concretament a les de Cançó de l’any, Gravació de l’any, Millor vídeo musical versió curta, Millor cançó alternativa i Millor fusió interpretació urbana. D’aquesta manera, la catalana s’ha convertit en la dona més nominada de la dinovena edició dels guardons. Rosalía ja va ser nominada en l’última edició a la categoria de Millor nou artista. La cantant ha celebrat les nominacions a través de Twitter, on ha agraït el suport al seu disc.


Rosalía va anunciar divendres passat que publicarà el seu segon disc, El mal querer, el 2 de novembre. La cantant ho va anunciar en una de les icòniques pantalles publicitàries de Times Square de Nova York i ho va difondre a través de les xarxes socials amb un vídeo que va compartir.