Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Roldán preveu que el transvasament de militants de Cs al PP vagi a més

|

- Publicitat -

Lorena Roldán, fins fa poc membre de la direcció de Ciutadans i ara número 2 del PPC el 14-F, ha assegurat que no serà “l’única” que farà aquest pas i se sumarà a la proposta dels populars. En una entrevista a ‘El Periódico’, Roldán ha dit que està “convençuda” que més gent s’afegirà a aquest projecte “capaç de sumar dins del constitucionalisme” i ha remarcat que ara el PPC “és l’antídot perfecte per lluitar contra el separatisme i el ‘sanchisme'”. Tot i les diverses crítiques que Roldán havia fet al PPC quan estava afiliada a Cs, ha dit que la seva decisió és “coherent” amb la proposta que defensava de fer una coalició constitucionalista a Catalunya.

Publicitat

En aquest sentit, recorda que ella va fer “un pas al costat” com a líder de Cs a Catalunya en favor de Carlos Carrizosa per facilitar una coalició amb PSC i PPC, tot i que no va acabar prosperant. “Vaig fer un pas al costat perquè no volia ser un obstacle; no va sortir i ara s’ha de fer la suma entorn una formació: el PP”, diu Roldán.

Segons la número 2 del PPC, el govern espanyol està “totalment entregat al separatisme” i “cedeix en coses fonamentals” com en l’aspecte de la llengua en la ‘Llei Celáa’. “Aquí t’adones que s’ha de fer una oposició més forta i construir a Catalunya un espai constitucionalista capaç d’atraure persones de diferents sensibilitats com és el meu cas”, explica.

Et pot interessar  Feijóo se suma a la manifestació de SCC contra l'amnistia a Barcelona
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió