Dissabte, 6 de juny de 2020 - Edició 681
La República

Rivera s’apunta a les portes giratòries i s’incorpora a un despatx d’advocats

El seu mèrit enfonsar un partit polític en quatre dies, ara haurà de fer tasques de lobbista i compensar el despatx d’advocats Martínez-Echevarria

Redacció
Redacció 01/03/2020
Pla americà del president de Cs, Albert Rivera; la portaveu del partit, Lorena Roldán, i la portaveu al Congrés, Inés Arrimadas, arribant ala Parlament el 7 d'octubre de 2019 (Horitzontal)

Portes giratòries com a sortida del seu fracàs polític

 

L’expresident de Ciutadans, Albert Rivera, s’incorporarà al despatx d’advocats Martínez-Echevarría. Rivera oferirà aquest dilluns 2 de març una roda de premsa al Col·legi d’Advocats de Madrid a les 11.30 hores per informar sobre la seva incorporació, segons ha informat el despatx d’advocats.

 

L’última compareixença pública de Rivera va ser l’11 de novembre de l’any passat per comunicar que dimitia com a líder de Ciutadans i que deixava la política després de la patacada electoral que va patir la formació taronja en les eleccions generals del 10 de novembre, en què va perdre 2,3 milions de vots i 47 escons.

 

Rivera, desaparegut de la vida pública des de l’11 de novembre, va anunciar el passat 15 de febrer a Twitter que el llibre ‘Un ciudadano libre’, la seva tercera obra, veurà la llum el proper 15 d’abril.

 

 

Relacionats