Dimarts, 18 de maig de 2021 - Edició 1027
La República

Rivera lloa un maltractador per presumir d’espanyolitat

Aquest diumenge, es feia pública la mort del cantant de flamenc ‘Chiquetete’ a causa d’una aturada cardíaca. Una oportunitat que el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, va voler aprofitar per […]

Redacció
Redacció 17/12/2018
Albert Rivera, en una imatge d'arxiu/ Ciudadanos

Aquest diumenge, es feia pública la mort del cantant de flamenc ‘Chiquetete’ a causa d’una aturada cardíaca. Una oportunitat que el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, va voler aprofitar per reivindicar la seva espanyolitat amb una piulada on lamentava la seva pèrdua: “Nos ha dejado Chiquetete, un clásico de la canción flamenca. Mi pésame a su familia y a sus amigos. Descanse en paz”, escrivia.

Però la publicació ha estat durament criticada per molts usuaris a les xarxes socials perquè el cantant ha estat acusat de maltractament per diverses de les seves exparelles al llarg de la seva vida. De fet, un jutge va donar la raó a qui va ser la seva dona durant vuit anys, Raquel Bollo, i que ell mateix va denunciar per un delicte de calúmnies quan ella va explicar per televisió l’infern que hauria viscut amb el cantant. “Algún golpe pudo haberse llevado Raquel”, va dir ‘Chiquetete’ als jutjats i, més endavant, el van condemnar a quatre mesos de presó i a una multa de centenars de milers d’euros per descuidar els seus fills i no mantenir-los econòmicament.