Dimecres, 21 d'abril de 2021 - Edició 1000
La República

Ridícul del PP en veure un missatge subliminal pels presos polítics al cartell dels Pastorets de Girona

El PP té fòbia a qualsevol reivindicació que posi de manifest la manca de democràcia a l’Estat espanyol, sobretot si té a veure amb els presos polítics i els exiliats […]

Redacció
Redacció 12/12/2018
La portaveu del PPC a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray

El PP té fòbia a qualsevol reivindicació que posi de manifest la manca de democràcia a l’Estat espanyol, sobretot si té a veure amb els presos polítics i els exiliats catalans. Potser per això, segons avança el ‘Diari de Girona’, el grup municipal popular d’aquesta ciutat s’ha queixat del cartell que anuncia la representació dels Pastorets de Girona al Teatre Municipal.

Tanta és l’obsessió que té el partit pel color groc que la seva portaveu, Concepció Veray,  va demanar en el ple de dilluns que “no es polititzin els pastorets” i que es busqui un “cartell neutral que no ofengui a cap gironí”. I tot perquè els àngels van vestits del color que s’usa en solidaritat als líders independentistes represaliats per l’Estat. Veray també va reclamar que no es col·labori amb l’entitat que fa l’obra.

Al seu torn, l’alcaldessa gironina, Marta Madrenas, va mostrar el seu suport a “la llibertat d’expressió” de l’artista creador del cartell, Àngel del Pozo, i va lamentar la “fòbia” dels populars pel groc.

El cartell dels Pastorets de Girona d'enguany

El cartell dels Pastorets de Girona d’enguany