Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Ricard Reguant nega les acusacions del Teatre Apolo

L’exdirector artístic del Teatre Apolo Ricard Reguant ha negat a través d’un comunicat que hagi incomplert les seves obligacions al capdavant de la sala, després que l’Apolo comuniqués que acomiadava […]

Avatar
Agències 20/12/2018
Ricard Reguant / ACN

L’exdirector artístic del Teatre Apolo Ricard Reguant ha negat a través d’un comunicat que hagi incomplert les seves obligacions al capdavant de la sala, després que l’Apolo comuniqués que acomiadava Reguant i l’acusés de nepotisme. Reguant ha manifestat que totes les afirmacions fetes per la gestora Ethika Global Real Estate, S.L. en relació a un suposat incompliment en l’exercici de les seves funcions són “absolutament falses”. Per contra, ha acusat Ethika “d’incomplir greument els seus compromisos i obligacions”. Ha recalcat que la situació està sent analitzada des del punt de vista legal pels seus advocats i ha anunciat la possibilitat d’emprendre accions legals.

Reguant ha apuntat que la mesura presa per Ethika i les declaracions que ha fet constitueixen “només un pretext anticipat per intentar justificar els seus incompliments en aquesta relació i en altres contenciosos”. Ha indicat que l’actitud i declaracions d’Ethika “atempten greument” contra el seu honor i imatge.

De fet, el Teatre Apolo, en un comunicat enviat als mitjans, va apuntar que els cinc espectacles que ha programat Reguant han estat “fracàs de crítica i taquilla” i entre els textos seleccionats hi tenia “interès en la seva explotació” pel cobrament de drets d’autor. Alhora, contractava “de manera sistemàtica”, segons la direcció, autors, actors, lletristes i músics de la seva família. Concretament, sobre l’obra ‘Dignitat’, ha tingut una mitjana d’espectadors d’entre 10 i 30 persones en un teatre amb aforament proper al miler. Per tot això, el teatre iniciarà un procés judicial per exigir a Reguant 500.000 euros pels “prejudicis causats”.