Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Qui ha pagat les vacances de Pisarello?

Ha pagat l’Ajuntament de Barcelona les vacances de Gerardo Pisarello? El número dos de l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, ha viatjat 30 dies a l’Uruguai i l’Argentina, en un […]

Redacció
Redacció 24/08/2018
Primer pla del primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello durant una roda de premsa aquest divendres / ACN

Ha pagat l’Ajuntament de Barcelona les vacances de Gerardo Pisarello? El número dos de l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, ha viatjat 30 dies a l’Uruguai i l’Argentina, en un si més no, particular viatge institucional.

L’equip de Pisarello ha defensat aquesta setmana que “està destinant part de les seves vacances a actes institucionals i a firmar acords de Barcelona amb altres ciutats i institucions”. Aquest fet, justificaria, segons ells, que part del viatge que va passar a Montevideo i Buenos Aires fos finançat per l’Ajuntament de Barcelona.

Però, què ha fet aquests 30 dies a l’Amèrica Llatina? L’assessor municipal que ha viatjar amb ell, Bertran Cazorla, ha exposat que els dies han estat útils. El registre oficial d’activitat, segons recull Crónica Global, exposa que Pisarello té registrats fins a 39 actes en 30 dies. Però el mateix assessor va comentar que Pisarello no té activitats programades en 15 dels 30 dies del viatge.