Dilluns, 8 de març de 2021 - Edició 956
La República

Puigdemont ironitza sobre el “mèrit” del PSOE en incomplir els acords

Esgrimeix el nou incompliment sobre els preus dels lloguers amb Podemos per qüestionar que se’ls consideri “un soci fiable per una taula de diàleg sense necessitat de relator”

Redacció
Redacció 22/02/2021
El líder del PSOE, Pedro Sánchez, encaixant la mà del líder d'Unides Podem, Pablo Iglesias, en la signatura de l'acord programàtic del govern de coalició, el 30 de desembre de 2019.

El president, Carles Puigdemont, ha ironitzat amb un tuit sobre el “mèrit” del PSOE en incomplir acords després que avui el ministre de Transports. Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, hagi rebutjat el control dels preus de lloguer en la futura Llei de l’Habitatge, tot i que era un dels punts de l’acord de govern entre el PSOE i Unidas Podemos. Puigdemont ha escrit: “S’ha de reconèixer el mèrit del PSOE a convèncer gairebé tothom que la política responsable consisteix a incomplir els acords i aconseguir que aquells a qui has enredat et mantinguin al govern i et considerin un soci fiable per una taula de diàleg sense necessitat de cap relator”.