Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

Puigdemont exigeix a l’Estat que “acati” la decisió del Parlament sobre la seva acta de diputat

Carles Puigdemont ha exigit a l’Estat que respecti el resultat de la votació del Parlament de Catalunya sobre la suspensió de la seva condició de diputat. “Si acorden la meva […]

Aleix Ramirez Morlans
Aleix Ramirez Morlans 01/10/2018

Carles Puigdemont ha exigit a l’Estat que respecti el resultat de la votació del Parlament de Catalunya sobre la suspensió de la seva condició de diputat. “Si acorden la meva suspensió ho acataré, en cas contrari demano que es respecti la decisió”.

En una entrevista a El món a Rac1, el president legítim ha fet una crida a què la ciutadania “mantingui el caràcter cívic” de les protestes, en referència a les accions dels CDR i les càrregues dels Mossos en la manifestació antifeixista. En aquest sentit, Puigdemont ha defensat la tasca del conseller d’Interior, Miquel Buch.

Oriol Junqueras “hauria de presentar-se en llibertat” a les eleccions europees

Sobre el fet que Oriol Junqueras hagi decidit presentar-se com a cap de llista d’ERC a les eleccions europees, Carles Puigdemont ha aplaudit el gest i a la vegada “ha denunciat que Junqueras hauria de presentar-se en llibertat”. El president legítim no ha confirmat si també es presentarà a les europees. Puigdemont ha destacat que “la seva missió actual és lluitar per revertir la injustícia que representa la repressió”.

Relacionats