Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Pressió dels Mossos independentistes a l’inspector que comandarà el dispositiu de seguretat del Clàssic

Mossos Guilleries demana que “en cap cas” activi “els piolins”

Gerard Sesé 18/12/2019
Pla mitjà del comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, amb l'inspector Lluís Miquel Venteo, durant una roda de premsa el 13 de desembre del 2019 al Departament d'Interior. (Horitzontal)

El col·lectiu del cos de policies independentistes, Mossos Guilleries, ha fet una publicació a les xarxes on interpel·len directament a l’inspector que comandarà el dispositiu de seguretat del partit que es jugarà aquesta tarda a Barcelona entre el Barça i el Reial Madrid.

Al text deixen clar que estaran atents a les ordes que es donin des dels alts comandaments dels Mossos i exerceixen, així, pressió perquè la policia catalana davant la mobilització convocada per Tsunami Democràtic.

Mossos Guilleries confiem “en la professionalitat i experiència de l’inspector que comandarà el dispositiu de seguretat del Clàssic, Lluis Venteo” i, tanmateix, li demanem que “en cap cas activi els piolins, els quals no haurien de ser al nostre País” i ho comparen amb el fet que els Mossos no actuen per a preservar l’ordre públic a Madrid.