Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Presenten la versió millorada de ClapClap, la plataforma que reuneix el millor contingut en català de YouTube i Twitch

ClapClap presenta un nou disseny més net, visual i modern, que facilita la identificació de la informació

Maria Garcia 30/11/2022

La plataforma ClapClap, la qual reuneix el millor contingut en català publicat a plataformes com YouTube o Twitch, presenta la seva nova versió amb una interfície millorada i altres actualitzacions. D’aquesta manera, es pretén millorar l’experiència de l’usuari i potenciar la creació de vídeos en català a la xarxa.

ClapClap presenta un nou disseny més net, visual i modern, que facilita la identificació de la informació; per exemple, plasmar la interfície de YouTube i Twitch, amb les miniatures dels vídeos, per fer-ho més comprensible a l’usuari i aprofitar les imatges dels vídeos.

Altres millores que inclou la nova versió, i que recull dBalears, són per exemple els filtres avançats, una opció que fins ara només estava disponible pels subscriptors, i que ajuda a trobar millor el contingut. Una altra opció restringida fins aleshores era la del navegador de categories, que també s’ha obert, i ara permet accedir a tota la jerarquia de categories des d’un únic lloc.

Els subscriptors també rebran recomanacions personalitzades, basades  en les interaccions que fan amb el contingut. Les recomanacions, per defecte detecten quins vídeos s’han visualitzat per tal de no repetir-los i mostrar sempre nou contingut en la línia del que es consumeix.