Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Zelenski alerta a Putin: “Ucraïna va guanyar el nazisme, tard o d’hora ho farà també amb la invasió russa”

|

- Publicitat -

El president ucraïnès, Volodímir Zelenski, ha avisat aquest dilluns el president rus, Vladímir Putin, que Ucraïna va guanyar contra el nazisme i que “tard o d’hora” ho farà també contra la invasió russa. En una declaració pel Dia de la Victòria que es commemora a Rússia, Zelenski ha remarcat que “milions d’ucraïnesos van lluitar contra el nazisme” i que el país no cedirà “ni un tros” de la seva història. “No deixarem que ningú s’apropiï d’aquesta victòria”, ha assegurat el Zelenski, tot subratllant que Rússia vol que Ucraïna no celebri la derrota sobre el nazime per justificar la invasió sota l’argument de la “desnazificació” del país.

“En el Dia de la Victòria sobre el nazisme, estem lluitant per una nova victòria. El camí és difícil, però no tenim dubtes que guanyarem”, ha dit el president ucraïnès, que ha remarcat que la victòria arribarà “tard o d’hora”.

Publicitat

“No hi ha cap invasor que pugui posar arrels en una terra lliure. No hi ha cap invasor que pugui manar sobre persones lliures. Tard o d’hora guanyarem”, ha afirmat Zelenski.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut