Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Zaragoza compara la CUP amb Vox en un altre intent de menystenir el republicanisme

El coordinador del PSC al Congreso diu que als independentistes els agrada més "les porres de Rajoy" que "el diàleg de Sánchez"

|

- Publicitat -

Vox està a totes les agendes i en molts dels discursos polítics d’aquest últims temps. Aquest dissabte al matí, ha estat el coordinador i diputat del PSC al Congreso, José Zaragoz, qui ha comparat la CUP amb el partit ultradretà. “El paper de Vox respecte al PP i Ciutadans, em recorda el paper de la CUP respecte a Convergència i ERC” ha dit, insinuant una pressió cap als extrems. Zaragoza també ha afirmat que als independentistes “els agraden més les porres de Rajoy” que “el diàleg de Sánchez”.

En una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio, el diputat ha subratllat que l’independentisme ha convertit “la mentida” en un instrument “que ho justifica tot” mentre que ha reiterat que “el dret a l’autodeterminació no existeix.”

Publicitat

Zaragoza també s’ha dirigit al president Torra i l’ha culpat d'”intentar convertir els Mossos en una policia política” després dels fets ocorreguts aquest últims dies. “No s’ha d’il·legalitzar cap partit per les coses que diu o defensa, sinó per les coses que fa”, ha insinuat el socialista, mentre que ha negat, altre cop, la via democràtica del referèndum perquè, segons el diputat, “porta a un conflicte que perjudica els catalans”.

 

Et pot interessar  El PSC acusa els comuns de bloquejar els pressupostos perquè estan "en mode campanya electoral"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut