Divendres, 25 de juny de 2021 - Edició 1065
La República

Zaragoza compara la CUP amb Vox en un altre intent de menystenir el republicanisme

Vox està a totes les agendes i en molts dels discursos polítics d’aquest últims temps. Aquest dissabte al matí, ha estat el coordinador i diputat del PSC al Congreso, José […]

Redacció
Redacció 15/12/2018

Vox està a totes les agendes i en molts dels discursos polítics d’aquest últims temps. Aquest dissabte al matí, ha estat el coordinador i diputat del PSC al Congreso, José Zaragoz, qui ha comparat la CUP amb el partit ultradretà. “El paper de Vox respecte al PP i Ciutadans, em recorda el paper de la CUP respecte a Convergència i ERC” ha dit, insinuant una pressió cap als extrems. Zaragoza també ha afirmat que als independentistes “els agraden més les porres de Rajoy” que “el diàleg de Sánchez”.

En una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio, el diputat ha subratllat que l’independentisme ha convertit “la mentida” en un instrument “que ho justifica tot” mentre que ha reiterat que “el dret a l’autodeterminació no existeix.”

Zaragoza també s’ha dirigit al president Torra i l’ha culpat d'”intentar convertir els Mossos en una policia política” després dels fets ocorreguts aquest últims dies. “No s’ha d’il·legalitzar cap partit per les coses que diu o defensa, sinó per les coses que fa”, ha insinuat el socialista, mentre que ha negat, altre cop, la via democràtica del referèndum perquè, segons el diputat, “porta a un conflicte que perjudica els catalans”.