Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

Pas al costat de Ximo Puig: convoca un congrés extraordinari del PSPV per a revitalitzar-lo i triar un nou lideratge

Vol establir el PSPV com una "alternativa potent" davant de l'opció reaccionària de l'actual govern de PP i Vox

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, proposarà la convocatòria d’un congrés extraordinari del Partit Socialista del País Valencià (PSPV) per tal de renovar-lo amb la selecció d’un “nou lideratge, nous equips i noves estratègies”. Puig ho ha anunciat durant la reunió del comitè nacional d’aquest dissabte a València, 16 de desembre, argumentant que la renovació del projecte socialista requereix noves perspectives i una direcció renovada.

Tal com ha afirmat Puig, aquest congrés ha de revitalitzar el projecte del PSPV, el qual ell mateix ha definit com a “progressista, socialdemòcrata i valencianista”. L’objectiu és establir el PSPV com una “alternativa potent” davant de l’actual govern de PP i Vox, opció que ha definit com a “reaccionària” i que, segons ell, restringeix drets, llibertats i oportunitats per als valencians. “És el moment de fer un pas enrere per permetre que el projecte avanci dos passos”, ha declarat.

Publicitat

Puig ha subratllat la importància de superar inèrcies, evitar confrontacions estèrils i aprendre dels errors passats. Ha destacat la necessitat de responsabilitat, unitat i serenitat en aquesta nova fase.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut