Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Xavier Roig aporta més detalls sobre la polèmica de la censura del seu article al diari ARA

|

- Publicitat -

La polèmica al voltant de la censura d’un article de Xavier Roig al diari ARA encara és ben viva. El mateix Roig ha explicat en un escrit al seu blog que ha volgut matisar “algunes imprecisions greus” afirmades pels directors i treballadors del diari. D’entrada parla del missatge que va rebre quan no li van acceptar l’article, al qual va respondre amb un contundent “La censura és la frontera. I l’heu traspassada”. Roig afirma que no se li va demanar cap modificació de l’article ni que es deixessin de banda els insults, bàsicament perquè no n’hi havia. “Per tant, és falsa l’asseveració de la senyora Esther Vera”, ha dit desmentint la directora del diari.

Tot plegat, una mala comunicació entre l’ARA i l’autor, que només han deixat anar opinions i fake news a través de xarxes, de les quals Roig n’ha recollit un parell, entre ells el del director adjunt Ignasi Agaray, el qual va ser “caçat in fraganti per promoure una fake new” parlant de versions prèvies de l’article quan simplement n’havia interpretat erròniament el contingut relacionat amb immigració com a “els enemics de casa”, quan Roig parlava de la “classe política venuda”.

Publicitat

En definitiva, més llenya al foc en un tema que ha deixat retratat el diari ARA i que fa dubtar encara més de la seva deriva suposadament catalanista i independentista.

 

Et pot interessar  La Fiscalia de la censura: demana dos anys de presó pels tuitaires que van criticar la família que volia el 25% de castellà a Canet
Publicitat

Opinió

Minut a Minut