Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Vuitè dia consecutiu de mobilitzacions d’ençà de l’empresonament de Hasél

|

- Publicitat -

Una manifestació amb prop de 500 persones ha tallat aquest dimarts el carrer Aragó de Barcelona la tarda d’aquest dimarts cridant ‘Llibertat Pablo Hasel’, coincidint amb el dia en què es compleix una setmana de l’empresonament del raper. Els manifestants també han cridat altres consignes com ‘1-O ni oblit ni perdó’ i ‘Fora feixistes dels nostres barris’.

A partir de les 19 hores, s’han agrupat a la plaça Doctor Letamendi, i després d’uns 50 minuts en el lloc cantant rap amb un micròfon, els manifestants s’han col·locat enmig de l’asfalt i han caminat tallant el trànsit rodat en aquest punt de la ciutat. La manifestació s’ha adreçat cap a la zona nord de la capital pel carrer Comte d’Urgell.

Publicitat

També avui unes 350 persones han reclamat des de la plaça de Sants de Barcelona la llibertat del manifestant que va entrar a presó provisional el dilluns arran dels disturbis d’aquests dies.

Et pot interessar  Treballadors de Brians 1 i Brians 2 bloquegen de nou els accessos als centres en contra de la negociació dels sindicats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut