Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Vox vol fer desaparèixer el poble català: Vol aplicar un 155 “durador” a Catalunya

|

- Publicitat -

El president de Vox, Santiago Abascal, insisteix en atacar el poble català. Aquest diumenge ha demanat aplicar un 155 “durador” a Catalunya per “sotmetre una Generalitat en rebel·lia” i “restituir completament la legalitat i la garantia dels drets fonamentals”.

En declaracions abans de participar en la manifestació d’Escola de tothom, Abascal ha denunciat que una “màfia colpista s’ha apoderat de les institucions amb la complicitat de Pedro Sánchez”. En la seva la consideració, l’aplicació de l’article 155 no va ser suficient l’1-O, va ser una aplicació “falsa”, perquè “només va servir” perquè es fessin eleccions i “els separatistes tornessin a ocupar les institucions”. “Que s’apliqui durant tot el temps que sigui necessari”, ha opinat. Segons a parer seu, Vox no vol aplicar la legalitat “per acabar amb els sentiments, sinó perquè les lleis siguin respectades i els drets garantits”. El líder de Vox ha considerat que amb la Constitució tal com està es poden garantir els drets i les llibertats.

Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut