Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Vox presenta una proposició de llei per suprimir les delegacions del Govern a l’exterior

|

- Publicitat -

Vox ha presentat una proposició de llei al Parlament per suprimir totes les delegacions del Govern a l’exterior. Segons exposa el partit d’ultradreta a la proposta, el manteniment de les delegacions suposen una “despesa mastodòntica” que hauria d’anar destinada a “les necessitats reals dels catalans”. “És escandalós que el Govern malversi milions d’euros en insultar Espanya a l’exterior”, ha declarat la diputada i portaveu adjunta de Vox al Parlament, Maria García Fuster, en un comunicat. Així, el partit ultra demana que “tot el que tingui a veure amb l’acció exterior i davant la Unió Europea” sigui exercit pel govern espanyol.

Després de les fiances reclamades a 34 exalts càrrecs de l’executiu per part del Tribunal de Comptes, Vox considera que és “més oportú que mai” reclamar l’eliminació de les delegacions de la Generalitat a l’estranger, així com de les “oficines sectorials i tots els ‘xiringuitos’ que tenen muntats”. A més, la diputada Garcia Fuster ha afegit que les delegacions són un “element disgregador” de la cohesió que Espanya ha de mostrar a l’exterior.

Et pot interessar  Els treballadors del Govern a l'exterior reclamen l'equiparació: “Demanem drets tan bàsics com una baixa per maternitat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut