Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

Vox nega haver vulnerat el codi de conducta i es referma en vincular immigració i delinqüència

|

- Publicitat -

El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, ha negat que el seu grup hagi vulnerat el codi de conducta de la cambra. “És defensar la veritat. La immigració il·legal participa moltes vegades de la comissió de delictes”, ha insistit. Segons Garriga, la infracció s’hauria d’aplicar als partits que els fan un “cordó democràtic” i “discriminen” Vox.

PSC, ERC, Junts, la CUP i En Comú Podem han demanat a la Mesa que valori una possible infracció de Vox al codi de conducta. Els grups creuen que el president de Vox al Parlament, Ignacio Garriga, va incomplir-lo al debat de política general en vincular delinqüència amb immigració, tot i que ell referma la seva posició.

Publicitat

“Seguirem defensant que la immigració il·legal malauradament causa molts delictes i és culpa de l’efecte crida que provoquen polítics progres del PSOE, ERC o Junts”, ha assegurat. Segons Garriga, el seu grup defensa sempre el respecte. “Ens discriminen contínuament per la nostra manera de pensar”, ha denunciat referint-se a PSC, Junts, ERC, els comuns i la CUP.

Preguntat per la decisió de la justícia italiana de suspendre l’extradició de Carles Puigdemont mentre no es pronunciï la justícia europea, Garriga ha dit que el seu partit no vol perdre el temps amb “fugats de la justícia”. Just després, li han preguntat per què es van desplaçar fins a l’Alguer si no volen perdre el temps amb aquest tema, ha respost que hi van anar “per utilitzar tots els mecanismes però sense perdre temps”.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut