Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Vox insta la Fiscalia a recórrer el tercer grau dels presos polítics

|

- Publicitat -

Vox ha presentat un escrit a la Fiscalia en què l’insta a recórrer el tercer grau dels presos polítics, aprovat per les Juntes de Tractament de les presons i ratificat pel Departament de Justícia. Consideren que la decisió podria ser “arbitrària” en entendre que “desafia gravíssimament” la resolució del Tribunal Suprem del 4 de desembre en què el considerava “prematur”. Segons el partit d’extrema dreta, dos mesos després la situació no ha canviat i encara no ha passat “prou temps” per valorar de manera “adequada” la seva evolució. A més, Vox sol·licita que s’investigui si amb aquesta decisió la consellera de Justícia, Ester Capella, i la secretària de Justícia, Patrícia Gomà, haurien pogut incórrer en un delicte de prevaricació.

La Fiscalia pot recórrer el tercer grau davant del jutjat de vigilància penitenciària corresponent i, en última instància, davant del Suprem, ja que en aquest cas és el tribunal sentenciador.

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut